Zakelijk

Wat is Sola- Scriptura?
Sola Scriputura is een christelijke studentenvereniging in Utrecht. Sola Scriptura is dispuut van de landelijke vereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato). Het dispuut bestaat uit 180 actieve leden, die allemaal aan een Hogeschool of Universiteit studeren. De leden studeren in allerlei verschillende studierichtingen, maar met name opleidingen in de Sociale Wetenschappen, Rechtsgeleerdheid en Bètawetenschappen zijn vertegenwoordigd. De meeste leden wonen op kamers in Utrecht, maar komen vanzelfsprekend oorspronkelijk vanuit het hele land.

Wat kan Sola Scriptura voor u betekenen?
Sola kan voor u een goede ingang vormen om talentvolle en enthousiaste studenten te bereiken. Via ons kunt u uw bedrijf of organisatie gemakkelijk en snel onder de aandacht van deze studenten brengen. Hier zijn voor u verschillende mogelijkheden beschikbaar die u hieronder kunt vinden. Mocht u vragen hebben of wilt u contact opnemen over de mogelijkheden voor sponsoring, dan kunt u mailen naar de Acquisitiecommissie.

De website
De website van Sola-Scriptura wordt regelmatig door leden bezocht. Daarnaast zijn er ook belangstellenden of oud-leden die deze site bezoeken. Op de site kunt u een banner, link of andere vorm van advertentie laten plaatsen.

Wekelijkse email
Elke week wordt er een email, ‘de Solafoon’, naar de leden verstuurd, waarin alle activiteiten voor die week worden aangekondigd. Het is mogelijk om hierin een berichtje te plaatsen of een bijlage bij de mail te voegen.

Het dispuutsblad ‘AdRem’
Zes keer in het jaar verschijnt ons verenigingsblad, ‘de AdRem’, voor leden van ons dispuut, maar ook gaan exemplaren hiervan naar de andere disputen in het land. Het is mogelijk om hierin een advertentie te plaatsen.

Speciale gelegenheden
Elk jaar zijn er een aantal speciale gelegenheden die u kunt sponsoren. Hierbij kunt u denken aan het Dies Gala, verenigingsweekenden of grote maaltijden, zoals de Kerst- of Paasmaaltijd. Deze activiteiten kunt u ook sponsoren, zodat u een concreet doel heeft waarmee u de vereniging kan helpen. Uw naam of logo kan dan bijvoorbeeld vermeld worden op de uitnodigingen, de menukaarten of de posters.

Hier vindt u een totaaloverzicht met de details van de verschillende mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag, kunt u contact opnemen met de Acquisitiecommissie.