Zakelijk

Wat is Sola- Scriptura?
Sola Scriputura is een christelijke studentenvereniging in Utrecht en het dispuut van de landelijke vereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato). Het dispuut bestaat uit 200 actieve leden, die allemaal aan een hogeschool of universiteit studeren. De leden studeren in allerlei verschillende studierichtingen, maar met name opleidingen in de Sociale Wetenschappen, Rechtsgeleerdheid en Bètawetenschappen zijn vertegenwoordigd. De meeste leden wonen op kamers in Utrecht, maar komen oorspronkelijk vanuit het hele land.

Wat kan Sola Scriptura voor u betekenen?
Sola kan voor u een goede ingang vormen om talentvolle en enthousiaste studenten te bereiken. Via ons kunt u uw bedrijf of organisatie gemakkelijk en snel onder de aandacht van deze studenten brengen. Hier zijn voor u verschillende mogelijkheden beschikbaar die u hieronder kunt vinden. Mocht u vragen hebben of wilt u contact opnemen over de mogelijkheden voor sponsoring, dan kunt u mailen naar

De website
De website van Sola-Scriptura wordt voortdurend door leden bezocht. Daarnaast zijn er ook belangstellenden of oud-leden die deze site bezoeken. Op de site kunt u een banner, link of andere vorm van advertentie laten plaatsen.

Wekelijkse email
Elke week wordt er een email naar de leden verstuurd, waarin alle activiteiten voor die week worden aangekondigd. Het is mogelijk om hierin een berichtje te plaatsen of een bijlage aan de mail toe te voegen.

Het dispuutsblad ‘AdRem’
Zes keer in het jaar verschijnt de AdRem, ons verenigingsblad. Deze wordt door de leden gelezen, maar gaat ook naar andere disputen verspreid over het hele land. Het is mogelijk om hierin een advertentie te plaatsen.

Evenementen en borrels
Elk jaar zijn er diverse speciale gelegenheden waarbij de hele vereniging samenkomt om iets te vieren. Denk bijvoorbeeld aan het Dies Gala, maar ook aan maaltijden rond Kerst en Pasen. U kunt ervoor kiezen om tijdens zo’n gelegenheid te adverteren. Dat kan op diverse manieren, denk aan een advertentie op de uitnodiging of menukaart. Daarnaast is het mogelijk om een presentatie te geven. Dit is een ontzettend goede manier om uw bedrijf onder de aandacht van de studenten te brengen.

Tenslotte is het mogelijk om posters op te laten hangen bij de borrel, die om de week in het centrum van Utrecht plaatsvindt.

Hier vindt u een totaaloverzicht met de details van de verschillende mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag, kunt u contact opnemen met de Acquisitiecommissie.