Lid worden

Van harte welkom!

Hallo aanstormende Utrechtse studenten (of wie weet ben je al (lang) student, maar ben je tot nog toe de studentenvereniging misgelopen),
Wil jij je verdiepen in geloof en nadenken over uiteenlopende onderwerpen met medechristenen? Wil jij ontzettend veel gezelligheid beleven en lekker borrelen? Oftewel, wil jij een hele waardevolle en leuke studententijd? Word dan lid van Sola Scriptura!

Van maandag 30 augustus tot zaterdag 4 september is de introductieweek. In verband met corona weten we nog niet precies hoe deze week eruit gaat zien.

Meld je hier aan en wij zullen je op de hoogte houden. Ook op ons Instagram account (@csfr.utrecht) kun je informatie vinden over Sola en de introductieweek.

Met alle vragen die je hebt, kun je terecht bij de Eerstejaars Commissie. Zij zetten zich in voor de aankomende leden van het dispuut. Je kunt ze bereiken via: .

We zien je graag bij de introductieweek!

David, tweedejaars Solist: 
“Lid worden van Sola: twee maanden voor de introductie had ik daar nog niet eens aan gedacht en zelfs nooit gedacht dat ik überhaupt bij een studentenvereniging zou gaan. Een vriendin vroeg me mee naar een open avond en op die avond besloot ik dat ik lid wilde worden, voornamelijk vanwege de veelzijdigheid van Sola. Het kenmerkende voor Sola is dat je je samen met uiteenlopende onderwerpen en activiteiten bezighoudt. Zo zijn er gezelligheidsactiviteiten, zoals borrels en weekenden, maar ook studiegerichte activiteiten  (studiekringen en lezingen) en bijbelkringen. Sola is daarom voor mij een mooie combinatie van vriendschap en verdieping en een niet te missen onderdeel van mijn studentenleven geworden!”

Judith, eerstejaars Solist: 
“Sinds afgelopen september ben ik lid van Sola Scriptura, een plek waar ik mij al sinds het begin thuis voel! Met het beginnen van een studie, zocht ik ook een plek om nieuwe vrienden te maken, leuke dingen te doen, maar ook mijn studententijd te verreiken met het leren van nieuwe dingen. Om deze redenen ben ik lid geworden van Sola. We krijgen lezingen en hebben bijbel- en studiekringen, waar ik veel leer. Daarnaast is amicitia ook heel belangrijk en hebben we borrels, weekenden en allerlei andere leuke activiteiten wat altijd superleuk is! Het leuke aan Sola is, dat je veel mensen binnen een hele korte tijd leert kennen. Ik kan nu al zeggen dat Sola écht een toevoeging is aan mijn studentenleven die ik nooit had willen missen.”