Lid worden

Hallo aanstormende Utrechtse studenten (of wie weet ben je al (lang) student, maar ben je tot nog toe de studentenvereniging misgelopen),

Wil jij je verdiepen in geloof en nadenken over uiteenlopende onderwerpen met medechristenen? Wil jij ontzettend veel gezelligheid beleven en lekker borrelen? Oftewel, wil jij een hele waardevolle en leuke studententijd? Word dan lid van Sola Scriptura!

Als je aankomend studiejaar lid wilt worden, dan meld je je aan voor de introductieweek in augustus 2018. De introductieweek vindt plaats in de laatste week van augustus (week 35); het aanmeldformulier is al geopend.

Weet je het allemaal nog niet zo zeker, maar ben je wel benieuwd? Kom dan langs op onze open avond op woensdag 30 mei 2018. Je bent van harte welkom bij de maaltijd die om 17:30 begint. Is dat wat te vroeg, dan kun je ook om 19:30 nog aansluiten.

Met alle vragen die je hebt, kun je terecht bij . Zij zetten zich in voor de aankomende leden van het dispuut. Je kunt ze bereiken via:

We zien je graag op de open avond of bij de introductieweek!

Benieuwd hoe onze leden Sola ervaren?

 

Wij houden van Sola!Leden vertellen hun ervaringen met onze prachtige vereniging. Kom langs, wees welkom!

Geplaatst door Sola Scriptura – CSFR Utrecht op maandag 27 mei 2013

 

Tweedejaars Davide (Middelbare School: Calvijn College)
“Sinds vorig jaar ben ik lid van het mooie Sola, en daar ben ik enorm blij mee! Sola heeft mij laten proeven van het √©chte studentenleven. Studentikoziteit, amicitia, maar ook serieus nadenken over allerlei onderwerpen tijdens Bijbelkring, studiekring of een thema-avond; Sola heeft het allemaal! Via de vereniging heb ik heel veel mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Hoe meer ik investeer in de vereniging, hoe meer leuke avonden en goede contacten ik krijg. Hierdoor voel ik me echt thuis op Sola en in Utrecht. Nu ik een tijdje meedraai op Sola kan ik met zekerheid zeggen dat mijn leven als student niet compleet zou zijn zonder mijn studentenvereniging!”

Tweedejaars Annefloor (Middelbare School: Jacobus Fruytier)
“Voor mij betekent Sola ontspanning naast mijn studie. Of ik nu op een borrel ben, een leuke activiteit bezoek of gewoon ergens met een aantal mede Solisten een avondje afspreek, gezellig is het altijd! Daarnaast vind ik de bijbel- en studiekringen erg waardevol voor mijn persoonlijk geloof. Samen met kringgenoten de Bijbel bestuderen levert vaak verrassende inzichten op. Ook geven leerzame thema avonden en prikkelende plenaire Bijbelkringen altijd stof tot nadenken. Wat ik zo leuk vind aan Sola is dat gezelligheid en verdieping vaak met elkaar verweven zijn. Zo is er op een borrel is er altijd wel iemand in voor een goed gesprek en staan er op een weekend met de vereniging naast gezellige (sport)activiteiten ook lezingen en een sing-in op het programma. Sola is dus de ideale combi van leren en lol!”