Lid worden

Hallo aanstormende Utrechtse studenten (of wie weet ben je al (lang) student, maar ben je tot nog toe de studentenvereniging misgelopen),

 

Als je bang bent dat enkel studeren je niet de gewenste voldoening zal brengen, als je je niet zo verloren wilt voelen in een grote stad, als je behoefte hebt aan nieuwe vrinden, als je graag over God na wilt denken maar liever niet in je eentje en als je gewoon bergen plezier wilt beleven, dan is hier het antwoord op je vraag: word lid van Sola Scriptura, dispuut der C.S.F.R. Een plek waar je diep kunt graven en hoog kunt vliegen, de keuze is aan jou!

 

De introductieweek heeft dit jaar als plaatsgevonden, maar geen nood! Vanaf donderdagavond 5 oktober tot en met zondag 8 oktober zal de na-intro plaatsvinden. Dus, ben je student in Utrecht, meld je dan aan via het aanmeldformulier en ga de beste tijd van je leven tegemoet! Als je elders studeert, is de mogelijkheid tot lidmaatschap eventueel afhankelijk van de andere aanmeldingen. Laat je hierdoor in je opgave echter vooral niet tegenhouden, want de kans dat je gewoon lid kunt worden is aanzienlijk.

 

Als je vragen hebt over wat voor zaken dan ook (lid worden, introductieweek, etc.) kun je mailen naar . Wil je een impressie krijgen van een avond op Sola Scriptura, kom dan langs op woensdag 27 september vanaf 17:30. Om meer informatie hierover te krijgen of je aan te melden, kun je ook een mail sturen naar ons!

 

Hopelijk zien wij je verschijnen!

Benieuwd hoe onze leden Sola ervaren?

 

Wij houden van Sola!Leden vertellen hun ervaringen met onze prachtige vereniging. Kom langs, wees welkom!

Geplaatst door Sola Scriptura – CSFR Utrecht op maandag 27 mei 2013

 

Tweedejaars Davide (Middelbare School: Calvijn College)
“Sinds vorig jaar ben ik lid van het mooie Sola, en daar ben ik enorm blij mee! Sola heeft mij laten proeven van het √©chte studentenleven. Studentikoziteit, amicitia, maar ook serieus nadenken over allerlei onderwerpen tijdens Bijbelkring, studiekring of een thema-avond; Sola heeft het allemaal! Via de vereniging heb ik heel veel mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Hoe meer ik investeer in de vereniging, hoe meer leuke avonden en goede contacten ik krijg. Hierdoor voel ik me echt thuis op Sola en in Utrecht. Nu ik een tijdje meedraai op Sola kan ik met zekerheid zeggen dat mijn leven als student niet compleet zou zijn zonder mijn studentenvereniging!”

Tweedejaars Annefloor (Middelbare School: Jacobus Fruytier)
“Voor mij betekent Sola ontspanning naast mijn studie. Of ik nu op een borrel ben, een leuke activiteit bezoek of gewoon ergens met een aantal mede Solisten een avondje afspreek, gezellig is het altijd! Daarnaast vind ik de bijbel- en studiekringen erg waardevol voor mijn persoonlijk geloof. Samen met kringgenoten de Bijbel bestuderen levert vaak verrassende inzichten op. Ook geven leerzame thema avonden en prikkelende plenaire Bijbelkringen altijd stof tot nadenken. Wat ik zo leuk vind aan Sola is dat gezelligheid en verdieping vaak met elkaar verweven zijn. Zo is er op een borrel is er altijd wel iemand in voor een goed gesprek en staan er op een weekend met de vereniging naast gezellige (sport)activiteiten ook lezingen en een sing-in op het programma. Sola is dus de ideale combi van leren en lol!”